Massagebrikse findes i mange former og farver. Hvis man har i sinde at anskaffe sig en, så er det først og fremmest vigtigt at overveje, hvad man skal bruge briksen til – forskellige former for behandlinger kræver nemlig forskellige udformninger og opbygninger af briksen.

Alt efter om man har tænkt sig at bruge massagebriksen til massage af hele kroppen eller ej, kan det nemlig være en afgørende faktor, om man fx vælger en hård eller blødere massagebriks. Her får du 3 forslag til, hvad der er værd at tænke over, når du skal vælge en af de gode massagebrikse, markedet byder på.

Pris og kvalitet

Når det gælder en ny massagebriks frarådes det, at man går på kompromis med kvaliteten. Det er uhyre vigtigt, at den nye massagebriks kan holde til det, den skal, og samtidig ikke føles ubehagelig at sidde eller ligge på.

Det er en god ting at være opmærksom på, når man er ude at lede efter en god massagebriks, da de findes i mange forskellige prisklasser – og som så meget andet, så går pris og kvalitet hånd i hånd, når det gælder massagebrikse.

Det praktiske

En anden god ting at tænke over, når man vil købe sin egen massagebriks, er om den er nem at have med at gøre rent praktisk.

Hvis man fx har tænkt sig at fragte den rundt meget, så er det selvfølgelig et optimalt valg at gå efter en massagebriks, som er nem at transportere. Nogle massagebrikse er lavet til dette formål, og kan nemt pakkes og foldes sammen ned i en taske.

Især ved denne form for massagebriks er det klogt ikke at gå på kompromis med kvaliteten, da denne slags skal kunne holde til at blive pakket ned og sat op hele tiden uden slidtage.

Er man ikke interesseret i en massagebriks, som er let at transportere, så er det selvfølgelig også muligt at købe en, som er stationær – lige til at stille op hjemme i stuen eller på klinikken.

Gå efter troværdige forhandlere

I dag er det ganske nemt at finde frem til danske forhandlere af massagebrikse, så vejen til den nye massagebriks er ikke lang. Men det er altid en fornuftig ide at undersøge de enkelte forhandlere lidt i forvejen og finde ud af, hvilken der er mest troværdig og som man helst vil handle med.

Her er det fx godt at kigge efter, om forhandleren har en fysisk adresse, man kan komme ud og besøge, eller om de specialiserer sig i massagebrikse. Dermed er man sikker på at få god rådgivning med i handlen.