Det er som regel spændende at flytte, men en flytning kan også være stressende, besværlig og uoverskuelig.

Her får du derfor 3 gode råd til en nem flytning, så du hurtigt kommer på plads i din fremtidige bolig.

Hurtig flytning med et professionelt flyttefirma

Det er naturligvis billigere at flytte alting selv, men at lægge penge til side til et professionelt flyttefirma som Gorillaflyt.dk, er godt givet ud.

Erfarne flyttefolk er nemlig hurtige til at pakke, flytte og transportere både flyttekasser og møbler.

Det betyder, at du i mange tilfælde kan få flyttet på ganske få timer og komme på plads samme dag, som du flytter.

Det er især en fordel, hvis du både skal være ude af den gamle bolig og flytte ind i den nye samme dag.

Der findes flere forskellige pakker, når du har brug for hjælp til flytning. Flyttefirmaet kan stå for det hele, nøjes med at flytte kasser og møbler – eller nøjes med det sidste.

Du kan se flere forskellige flyttepakker her.

Ryd op inden du flytter

Du kommer hurtigst på plads i din nye lejlighed eller dit nye hus, hvis du i forvejen har ryddet ud og smidt de ting væk, du ikke kommer til at bruge det nye sted.

Har du kælderen fyldt med alt fra urtepotteskjulere til tomme skotøjsæsker, men ikke noget kælderrum eller opbevaringsværelse i dit nye hjem, kan du således allerede sortere, mens du pakker dine flyttekasser.

Udvælg de få ting, du gerne vil beholde og kassér resten. Kør det eventuelt til den nærmeste genbrugsbutik eller sælg det, hvis det har nogen værdi.

Når du pakker resten af hjemmet ned, så spørg også dig selv, om du kommer til at bruge de forskellige ting fremadrettet. Hvis du ikke kan huske, hvornår du sidst har brug eksempelvis din æbleskivepande, så er det måske på tide at give den et nyt hjem. Det samme gælder din cd-samling og eventuelle kasser med magasiner. Skal de med? Eller er deres tid passé?

Få hjælp – men begræns antallet af personer

Det er fantastisk med en hjælpende hånd, men når man beder andre mennesker om hjælp til en flytning, ligger man beslag på deres tid.

Selvom det kan være nærliggende at tro, det er nemmere at flytte, jo flere man er, forholder det sig dog ofte anderledes. Man kan nemlig hurtigt komme til at være for mange.

Er man det, går alle i vejen for hinanden og nogle vil opleve, at der ikke er reelle opgaver til dem. Det kan være frustrerende for dem, der har sagt ja til at hjælpe, men ender med slet ikke at få det gjort alligevel – og derfor kunne have brugt deres tid på noget andet i en sikkert travl hverdag.

Sørg derfor for få, men nøje udvalgte hjælpere. Hold dig til dine stærke venner – eventuelt en håndværker eller to – og lad resten holde fri på flyttedagen.