Vil du gerne gøre en god handel og spare masser af penge? Så bør du allerede nu begynde at forberede dig på Black Friday. Dagen er nemlig fyldt med vilde tilbud og nedsatte priser. Læs med her, og få 3 gode råd til at få mest muligt ud af Black Friday!

Indkøb på sort fredag kan virke uoverskueligt og stressende. Der kan være mange mennesker, lange køer og masser af produkter på tilbud.

Så hvordan får du mest muligt ud af dagen og de mange vilde Black Friday tilbud?

Vi har samlet 3 gode råd til, hvordan du forbereder dig på dagen. På den måde slipper du for stress og jag, og kan i stedet gøre gode handler og få købt stort ind.

1. Lav en indkøbsliste på forhånd

I måneden op til sort fredag er det en god idé, at du begynder at forberede din indkøbsliste. Overvej først og fremmest, om der er noget, du mangler derhjemme. Det kan f.eks. være, at tv’et trænger til en opdatering, mobilen er ødelagt, eller sengen har brug for en udskiftning.

Ved at tænke over, hvad du mangler, kan du gøre den bedste handel. Så ved du nemlig, hvad du skal lede efter, så du kan handle målrettet.

En anden god idé er at indhente juleønsker fra venner og familie. Ved at købe julegaver på Black Friday sparer du ikke bare penge, du slipper også for julestress i december.

2. Planlæg din shoppedag

Når du har lavet indkøbslisten, er det næste skridt at planlægge shoppedagen. Bestem på forhånd, hvilke butikker du vil besøge og i hvilken rækkefølge.

Hvis du ikke planlægger shopperuten, kan det nemlig hurtigt blive uoverskueligt. Der er ofte mange mennesker ude at købe ind på Black Friday. Derfor er det nemt at blive distraheret eller glemme ting på din indkøbsliste.

Ved at have en plan kan du hurtigt få klaret dine indkøb. Det mindsker stress og sure miner samt gør, at du husker alting på din liste.

3. Handl online, hvis du kan

Er der nogle af tingene på din ønskeliste, der kan købes på nettet? Så bør du klart overveje at udnytte Black Friday tilbuddene hjemme fra sofaen.

Nogle ting er kun på tilbud i de fysiske butikker. Det er derfor ikke sikkert, at du kan klare alt på listen hjemmefra. Undersøg derfor på forhånd udvalget i både online og fysiske butikker. Du slipper nemlig for de lange køer ved at handle på nettet. Men derudover gælder de to første råd også, når du handler på nettet.