Hvis den store dag nærmer sig, og I gerne vil sikre jer et perfekt bryllup – så læs med her. Hvis man undersøger råd til et perfekt bryllup, kommer der et hav af forskellige forslag frem. Mange råd tager ikke højde for de individuelle ønsker, et par har til deres bryllup.

Det er ærgerligt, fordi det er jo netop jeres fest. Læs derfor her 3 generelle råd til et perfekt bryllup.

Vælg det rigtige vielsestidspunkt

Der er en stigende trend til at blive viet om formiddagen eller omkring middagstid, hvilket kan være helt fint for nogle.

Man skal dog være opmærksom på, at hvis vielsen afholdes tidligt, kan man ikke forvente, at gæsterne bliver hængende til langt ud på natten. På den måde kan man ikke forlænge festen ved at starte tidligt, fordi gæsterne bliver trætte i løbet af dagen.

Start i stedet vielsen omkring kl. 14, hvis I ønsker at feste længere ud på natten.

Spis bryllupskagen til eftermiddagskaffen

Om eftermiddagen hungrer man oftest efter kaffe og noget sødt ved siden af. Hvorfor ikke udnytte det?

Uanset om I har en hjemmelavet bryllupskage (eller en købt bryllupskage), kan I med fordel servere den for gæsterne om eftermiddagen. Den største fordel ved dette er, at kagen ikke når at falde sammen. Og så serverer I den ovenikøbet, når gæsterne har allermest lyst til søde sager – en sikker win-win-situation.

Forsøg at slappe af og nyde festen så meget som muligt

Meget planlægning og nervøsitet gør nogle gange, at man kommer til at glemme at nyde sin bryllupsdag, hvilket er utroligt ærgerligt.

I skal huske at nyde dagen, og ligeså banalt som det lyder, ligeså vigtigt er det at huske på. Dagen kommer ikke igen – nyd den! Dans og fejr jeres kærlighed til hinanden.

Tag i øvrigt kun de råd til jer, som I synes godt om, og som passer til jeres fest. Der er som sagt uendeligt mange råd at hente – men i sidste ende er det jer og jeres smag, det handler om. Det er jeres bryllupsfest.